Diana
Harhătă

Sunt Diana Harhătă, iar rolurile mele, așa cum este probabil și în cazul tău, sunt numeroase și minunate. Performanța de a îmi alege rolurile, activitățile și modul în care mi se desfășoară fiecare zi a venit după ani de lucru intens, de căutări interioare și de acțiuni ghidate de intenție și adaptabilitate.

Nu am fost singură în tot acest parcurs și, din punctul meu de vedere nu aș fi putut niciodată să reușesc singură. Am avut, la rândul meu, sprijinul unui terapeut, apoi al unui coach, al unui mentor și numeroase persoane care m-au susținut, m-au ascultat, sfătuit și care mi-au fost alături. Da, vulnerabilitatea și capacitatea de a cere ajutor este minunată!

Life&business
Coach

Mă bucur și sunt recunoscătoare zilnic pentru rolurile din viața mea personală, inclusiv cel de mamă a 2 copii (extrem de simpatici, cum altfel) iar în viața profesională am marea bucurie de a alege să fac ceea ce îmi place: sunt Life&Business coach, partener esențial în drumul spre procesul evolutiv pe care ni-l dorim cu toții.

Vine un moment pentru fiecare dintre noi când realizăm că ne dorim progres, un mod mai eficient, mai echilibrat de a face lucrurile, un sentiment de împlinire în ariile importante din viața noastră. Când poate ne simțim blocați sau, deși, avem tot succesul pe care ni l-am dorit, nu ne simțim mulțumiți.

Coach-ul ni se alătură acestui drum în moduri multiple:

  • Asigură un cadru confidențial, sigur și empatic
  • Provoacă generarea de noi perspective și ne scoate din propriul scenariu repetitiv al minții
  • Antrenează creativitatea, identificarea unor noi resurse și a unor noi moduri de a fi
  • Evocă conștientizare
  • Ne ajută să identificăm vechi tipare de gândire, credințe limitative, ce ne ține exact pe loc
  • Susține atingerea zonei de self-leadership atunci când viața sau business-ul nu ne mai trăiesc pe noi, ci noi le trăim și savurăm pe ele
  • Ne reflectă ceea ce observă într-un cadru sigur, de non-judecată, ne arată o oglindă a ceea ce observă

Acreditări

Testimoniale

Diana este pentru mine coach-ul perfect. Este atât de calmă, înțeleaptă, echilibrată, așezată în ea, încât îmi dă și mie mereu acea liniște și acea siguranță în cadrul sesiunilor noastre. Am avut multe revelații și multe conștientizări în cadrul sesiunilor cu ea. Este un om integru, optimist, un om cu care este și plăcut să lucrez, dar cu care ai și super rezultate.
C. M.
B A, Doctor în economie
Diana e ca o rază de soare, caldă și luminoasă. Fiecare sesiune cu ea de coaching mi-a adus noi perspective, împăcare și energie de a face lucrurile pe care mi le doresc. Îmi plac exercițiile ei, modul jucăuș al abordării folosit in unele situații. Am prins curaj alături de Diana la multe inițiative și ii sunt recunoscătoare pentru sentimentul de încredere si siguranță pe care mi-l oferă.
L. T.
Project Manager
La început am fost puțin sceptic în ceea ce privește colaborarea mea cu Diana, mi s-a părut o persoana tăcută, liniștită, chiar introvertită, nu am simțit că și-ar exprima punctul de vedere ferm și transparent. În urma întâlnirilor de coaching și pe parcursul colaborării mi-am dat seama ca nu este deloc așa, Diana nu vorbește mult și degeaba, o face numai atunci când consideră că are ceva relevant de transmis. În discuțiile noastre am avut ocazia să observ că își argumentează solid punctul de vedere și am descoperit o persoană autentică și curajoasă. În unele situații am fost surprins de transparența prin care și-a prezentat punctul de vedere, desigur argumentat. Un om autentic, o prezență pozitivă, o persoană cu mult calm, plină de încredere și perseverență care mă motivează să devin mai bun și mai performant.
A. S.
Director Financiar
Relatia mea cu Diana a inceput la o cafea pentru ca am vrut sa aflu ce inseamna coachingul. La acea cafea am rezonat cu Diana si iata ca deja lucrez cu ea de peste 4 luni. In lucrul cu Diana mi-am propus sa echiliberz viata profesionala si cea personala si sa ies cumva din acest vartej al vietii in care ajunsesem. Iata ca Diana a reusit sa mute viteza a 8 a vatejului meu in viteza a 3-a, in conditiile in care ma ocup de 4 afaceri si am si doi copii. V-o recommend pe Diana pentru ca este profesionista, empatica, calda si prin metoda ei te face sa aduci in discutie exact temele la care trebuie sa lucrezi pentru a ajunge la cea mai buna versiune a ta.
Cristina Gherna-Stocklosa
Antreprenor

Trimite-mi un mesaj