Ultima actualizare: 24.08.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție  acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Condiții de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul dianaharhata.ro („Serviciul”) operat de DIANA HARHĂTĂ („noi”, „noi” sau „nostru” „).

Accesul și utilizarea dvs. la Serviciu este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Accesând sau utilizând Serviciul, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din termeni, este posibil să nu accesați Serviciul.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a DIANA HARHĂTĂ și a autorilor de licență ai acestuia.

LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de DIANA HARHĂTĂ.

DIANA HARHĂTĂ nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că DIANA HARHĂTĂ nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii web ale unei terțe părți pe care le vizitați.

TERMINARE

Putem înceta sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, pentru orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispoziții de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

ACT DE RENUNȚARE

Utilizarea dvs. de Serviciu este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat pe baza “AS AS” și “AS DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie că sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, neîndeplinirea obligațiilor sau cursul performanței.

LEGEA GUVERNANTĂ

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale de conflict.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nevalidă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

SCHIMBĂRI

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la telefon sau pe pagina noastra de contact.