Viziune
Coaching

Între ce avem și ce ne dorim se află alegerile și acțiunile noastre. Parteneriatul cu un coach vine să ne susțină, să amplifice acest proces de creștere specific ființei umane, să aducă claritate și motivație intrinsecă.

Cu toții vrem mai mult, vrem mai bine. Acea voce interioară care își dorește progres nu ne va da pace niciodată. Unde vrem să ajungem sau cum ajungem acolo nu este, din păcate, atât de clar și nici nu primim rețete. Ne creăm propria rețetă, propriul parcurs aliniat cu noi, setăm propriul ritm și, mai apoi, prin pași și acțiuni ajungem să sărbătorim reușitele noastre.

Misiunea mea este să te parteneriez către obiectivele tale personale și profesionale.

Care sunt aceste obiective aliniate cu tine și cu ceea ce îți dorești, cum sunt ele aliniate cu valorile și nevoile tale, cum ajungi la ele, de ce resurse dispui, care sunt obstacolele pe care le întâmpini în drumul tău?

Acestea sunt o parte din elementele călătoriei pe care o vom parcurge împreună.

O CĂLĂTORIE în care vom antrena creativitatea și adaptabilitate, în care vom include jocul și angajamentul față de ceea ce îți dorești să obții și în care. Performanța și atingerea zonei de leadership (implicit minunatul self-leadership) vor fi consecințe naturale la finalul călătoriei.

" Leadership is the capacity to translate vision into reality. "
Warren G. Bennis

Abordarea mea legată de coaching este trăită prin motto-ul ales: UNLEASH YOUR INNER GAME. Aici este cuprins tot crezul profesiei mele. Sunt un promotor al coachingului intrinsec, bazat pe unicitatea și particularitățile fiecăruia dintre noi. Doar urmându-ne adevărata voce interioară putem ajunge la acțiuni și rezultate, performanță aliniate cu noi. Nu doar să ajungem în vârf este important ci și modul în care o facem și cum ne simțim odată ajunși acolo.

Ai întrebări sau curiozități legat de tot ce ți-am povestit? Scrie-mi pentru a discuta!