Unleash
your
inner game

YOUR INNER– doar al tău, unic.

INNER – cine ești tu cu adevărat, nu așa cum ți s-a zis că trebuie să fii încă de dinainte de a face primii pași. Ce te diferențiază, care este modul tău de a face lucrurile, de a construi spre ceea ce vrei să obții?

Este despre calitățile personale și capacitățile care nu sunt întotdeauna evidente sau pe deplin utilizate. Reprezintă rezervorul de talente, abilități și puteri interioare care se află în fiecare individ. Despre sunt punctele pe care vreau să le îmbunătățesc la propria persoană sau să le accept.

UNLEASH – este partea mea preferată. Se întâmplă în momentul în care aducem tot ce avem noi mai bun si îl exprimăm în lume:

  • Prin cine suntem
  • Prin ceea ce gândim
  • Prin ceea ce facem
  • Prin calitatea relațiilor noastre personale și profesionale
  • Prin asumarea propriei persoane și a modului în care facem lucrurile

Acel moment în care facem pași către obiectivele noastre, aliniate cu noi.  Unleash este nu numai despre succes dar si despre bucuria procesului, despre modul în care ajungi la succes.

GAME – este din nou unic pentru fiecare dintre noi. Este despre bucurie în tot ceea ce facem, despre a face lucrurile cu creativitate și o stare de focus pentru a ajunge la acel meci câștigat, la acel obiectiv, câștig pe care ni-l dorim. Cuprinde acțiunile bine gândite și ponderate, cuprinde setări de timp și resurse. 

Servicii

Dezvoltare personală prin ghidare specializată, ajutând atingerea obiectivelor și maximizarea potențialului individual.

Coaching individual

Focalizare internă, beneficii externe - program complet pentru viață armonioasă.

Program AmazingMomJourney

Ghidare interactivă pentru dezvoltarea colectivă, promovând învățarea colaborativă și comunicarea eficientă

Coaching de grup

Testimoniale

Diana este pentru mine coach-ul perfect. Este atât de calmă, înțeleaptă, echilibrată, așezată în ea, încât îmi dă și mie mereu acea liniște și acea siguranță în cadrul sesiunilor noastre. Am avut multe revelații și multe conștientizări în cadrul sesiunilor cu ea. Este un om integru, optimist, un om cu care este și plăcut să lucrez, dar cu care ai și super rezultate.
C. M.
B A, Doctor în economie
Diana e ca o rază de soare, caldă și luminoasă. Fiecare sesiune cu ea de coaching mi-a adus noi perspective, împăcare și energie de a face lucrurile pe care mi le doresc. Îmi plac exercițiile ei, modul jucăuș al abordării folosit in unele situații. Am prins curaj alături de Diana la multe inițiative și ii sunt recunoscătoare pentru sentimentul de încredere si siguranță pe care mi-l oferă.
L. T.
Project Manager
La început am fost puțin sceptic în ceea ce privește colaborarea mea cu Diana, mi s-a părut o persoana tăcută, liniștită, chiar introvertită, nu am simțit că și-ar exprima punctul de vedere ferm și transparent. În urma întâlnirilor de coaching și pe parcursul colaborării mi-am dat seama ca nu este deloc așa, Diana nu vorbește mult și degeaba, o face numai atunci când consideră că are ceva relevant de transmis. În discuțiile noastre am avut ocazia să observ că își argumentează solid punctul de vedere și am descoperit o persoană autentică și curajoasă. În unele situații am fost surprins de transparența prin care și-a prezentat punctul de vedere, desigur argumentat. Un om autentic, o prezență pozitivă, o persoană cu mult calm, plină de încredere și perseverență care mă motivează să devin mai bun și mai performant.
A. S.
Director Financiar
Relatia mea cu Diana a inceput la o cafea pentru ca am vrut sa aflu ce inseamna coachingul. La acea cafea am rezonat cu Diana si iata ca deja lucrez cu ea de peste 4 luni. In lucrul cu Diana mi-am propus sa echiliberz viata profesionala si cea personala si sa ies cumva din acest vartej al vietii in care ajunsesem. Iata ca Diana a reusit sa mute viteza a 8 a vatejului meu in viteza a 3-a, in conditiile in care ma ocup de 4 afaceri si am si doi copii. V-o recommend pe Diana pentru ca este profesionista, empatica, calda si prin metoda ei te face sa aduci in discutie exact temele la care trebuie sa lucrezi pentru a ajunge la cea mai buna versiune a ta.
Cristina Gherna-Stocklosa
Antreprenor

Trimite-mi un mesaj